MALVA DESIGN grundades i vår egen erfarenhet då vi som kunder behövde reklamera en defekt möbel och upplevde att hela processen lämnade mycket att önska. Som vi sedan förstått att många av er har känt. Vi upplevde att vi var jätteviktiga som kunder innan vi handlat, men så fort vi betalat var vi så gott som bortglömda. Vår känsla var att här fanns möjlighet för utveckling, både vad gäller väldesignade möbler till överkomliga priser och en attityd som alltid sätter kunden först.

Vi bestämde oss för att skapa Malva Design, en viktig del i den svenska möbelhandeln, där ståtliga möbler av hög kvalitet inte gör avkall på kundservice i toppnivå. Fördelen med vårt upplägg är att du som kund får tillgång till en kontakt hos oss som följer dig hela vägen från idé till leverans. Det låter dig fokusera på att inreda ditt drömhem utan krångel.

 

VÅRA PRODUKTER

Malva Design erbjuder våra kunder lyxiga möbler av hög kvalitet som vi noggrant valt ut – och vissa vi designat själva! Samtliga produkter genomgår ett flertal kontroller innan de släpps ut från fabrik till kund. Möbler är både en stor investering för lång tid framöver och sätter känslan för ert hem. För att ni ska kunna känna er lugna och försäkra er om möbelns kvalitet erbjuder därför Malva Design alltid 365 dagars öppet köp. Självklart erbjuder vi trygga betalningslösningar & Trygg E-handel. Malvadesign.se är en förlängning av vår kundservice och håller därför samma höga standard som vi satt för företaget i stort.  

Precis som våra kunder är vi måna om miljön. Ett genomgående miljötänk är ytterligare en grundpelare i vår verksamhet. Vi köper in produkter som har så liten miljöpåverkan som möjligt i alla led, för att både ni och vi ska kunna vara en del av att rädda vår planet.

 

VILKA ÄR VI?

Vi som grundat Malva Design är hängivna entreprenörer som hela tiden strävar efter utveckling och nöjdare kunder. Med ett öga för möbeldesign som inger en härlig, inbjudande känsla tyckte vi att det fanns mer att komma med på den svenska möbelmarknaden.

Vår grundprincip är att det är kunden som gör vårt företag. Era insikter och åsikter ligger till grund för vårt utvecklingsarbete. Vi vill att du som kund till och med ska känna dig välkommen att ge tips och önskemål om produkter och utveckling du vill se hos Malva Design Vi uppmuntrar er att höra av er med era synpunkter till info@malvadesign.se.

 

Välkomna! Känn er som hemma.