Integritetspolicy – Malva Design
X

Logga in på mitt konto

Återställ lösenord

Integritetspolicy

1.Home Love AB 

Org.nr. 559254-8910 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter enligt denna integritetspolicy.

 

2.Home Love AB

Behandlar personuppgifter som lämnas av dig i samband med köp, beställning eller medlemskap genom malvadesign.se. Exempel på uppgifter som vi samlar in från dig är namn, adress, personnummer, e-postadress, mobilnummer och leveransadress. Utöver de uppgifter som du själv lämnat till oss eller som genereras om dig när du använder våra tjänster så samlar vi inte in några andra uppgifter.

 

3.Vilka kan vi komma att dela dina personuppgifter med?

     För att kunna fullgöra din beställning hos Home Love AB så kan det komma att Home Love AB  delar dina personuppgifter till leverantörer eller underleverantörer.

    Exempel på leverantörer och underleverantörer: Logistik och fraktbolag, marknadsanalys företag, produkttillverkare.

    Home Love AB behåller sig även rätten att dela dina personuppgifter till betal- och kreditbolag för att hantera din betalning med finansiella aktörer. Våra partners kan även komma att ta en kreditupplysning på dig som beställare vid köp hos oss via våra finansiella tjänster.

     Lagkrav, om myndigheter som skatteverket, domstolar eller polis berättigar intresse om dig så kan Home Love AB dela dina personuppgifter med dessa myndigheter som skyldighet.

     

    4.Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

    Home Love AB behandlar personuppgifter om dig för olika ändamål.

    Hur länge vi spara dina personuppgifter är beror på ändamålet.

     För ändamål där den lagliga grunden avser rättslig förpliktelse kommer dina personuppgifter sparas under så lång tid som lagen kräver som t.ex. bokföringslagen.

    Home Love AB sparar dina uppgifter på samma sätt så länge Home Love AB har skyldighet att fullgöra avtal som t.ex. leverera varor till dig. Personuppgifter som behandlas under lagliga grunder kommer Home Love AB inte kunna radera eller förminska även om du begär det.

    För de uppgifter där den lagliga grunden gäller förbehåller Home Love AB rätten att behålla dessa i högst 9 år i samband med att kunna ge dig som kund så god service som möjligt i de köp du gjort hos oss.

     

    5.Cookies

    På www.homelove.se använder vi oss av cookies precis som alla andra webbplatser gör idag. Det främsta syftet med vårt användande av cookies är att göra vår webbplats mer användarvänlig och ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Vissa cookies är t ex nödvändiga för att vissa funktioner ska fungera.

     

     

    This website uses cookies to ensure you get the best experience. Learn more

    ×

    Someone recently bought a