X

Logga in på mitt konto

Återställ lösenord

HOME LOVE

Home love grundades med ambitionen att göra det enklare att köpa möbler och verkligen få vad man önskar sig. Med avstamp i våra egna upplevelser av hur krångligt det ofta är att vara kund ville vi helt enkelt skapa en bättre möbelhandel. Vi är säkra på att det går att ge en bättre köpupplevelse där ömsesidig respekt och kundbemötande värderas lika högt som bra produkter. Därför är våra kunder en av våra främsta tillgångar. Genom att kombinera tillgång på kvalitativa möbler till förmånliga priser med ett individuellt bemötande strävar vi ständigt efter att bli en växande del av den svenska möbelhandel. Utan att göra avkall på service eller kvalitet levererar vi både tjänster och möbler av toppkvalitet. Vi ser fram emot att hjälpa dig på vägen till ditt dröm hem! Kontakta oss så stöttar vi dig från idé till leverans.

VÅRA PRODUKTER

Home Love erbjuder noggrant utvalda möbler till alla kunder och för de flesta behoven. Samtliga produkter har kvalitetsgranskats och genomgått kontroll för att säkerställa att de lämnar fabriken och når dig i bästa möjliga skick. Vi vet att möbler i många fall är en oerhört viktiga del av hemmet, och därför vill vi att ni ska känna er säkra på att vårt utbud sätter rätt känsla och blir en långsiktig investering.

För att ni ska kunna känna er trygga med ert köp så erbjuder Home Love alltid 365 dagars öppet köp. Som ett tryggt E-handels bolag erbjuder vi trygga betallösningar och seriösa villkor. Homelove.se är en förlängning av vår kundservice och håller därför samma höga standard som vi satt för företaget i stort.

Precis som många av våra kunder är vi måna om miljön. Ett helhetsorienterade miljötänk genomsyrar hela vår verksamhet. Vi fokuserar i stor utsträckning på att välja produkter med så liten miljöpåverkan som möjligt. I alla led. På så sätt försöker vi göra vad vi kan för att bidra till en bättre framtid för oss alla.

This website uses cookies to ensure you get the best experience. Learn more

×

Someone recently bought a